Killergame

Killergame är en enastående -haha enasående- uppfinning på lek! Det är superskoj att titta på alla som sringer rund och hoppar till av rädsla varje gång någon typ tittar på dem!
Såhär går det till:

■ Man kommer du att få namnet på din måltavla, personen du ska döda, du kommer endast få namn, allt annat får du ta reda på själv. Du kommer däremot inte att kunna döda honom/henne förrän nästa dag då spelet börjar!
.
■ För att kunna döda någon, så ska du stå på ett avstånd av minst 5 METER från ditt offer och ropa "KILLER” (högt så att andra människor hör) och sedan ta ditt offer på axeln. Det enda sättet att undkomma att bli dödad är att springa in i en frizon (se FRIZONER) eller att helt enkelt lyckas springa bort. Man måste stå stilla när man ropar "killer" och alltså inte komma springandes i full fart. Ditt offer ska ha en chans att undkomma.

■ När du dödat ditt offer övertar du den personens måltavla. På så sätt fortsätter spelet i en cirkel.

■ När du dödat någon så ska du anmäla det till spelledaren. I anmälan ska du ange vem du har dödat och vem din nya måltavla är, detta för att vi ska kunna vara helt säkra på att du har dödat personen i fråga.

■ Spelet kommer att pågå fram till sommarlovet eller tills endast en deltagare återstår.

KEWLIGT :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0