Fast i gåtorna :P

Hello!
.
Internet är segt! Det är jobbigt! trololo - Asså det möpar sig totalt!

Idag vaknade jag klockan 5 och hade jätteroligt - inte. Men pappa var uppe så jag gick upp till honom och vi gjore tårta eftersom att Anna fyller år idag :)


Tårtan blev jättegod - nomnom - och runt klockan 7 så väcktes de andra och vi gick och uppvaktade Anna.
.
Gustaf Pappa och Wilhelm åkte iväg på morgonen och packade mer möbler så jag och Ellie spenderade väl dagen slöandes i soffan typ och försökt lösa mysteriet med den dumma uppkopplingen :P
.
Det var molnigt hela förmiddagen typ men det sprack upp runt lunch, så vi åt ärtsoppa och pannkakor (på en fredag) ute i solen!
.
Nu plockar Anna och pappa ogräs och i soffan sitter G&W och spelar "Spore"
Man ska bygga de fulast gubbarna och slåss mot andra fula gubbar så man måste välja de "bästa" kroppsdelarna på sin spore - tror jag ;)

Vi ska åka till lägenheten en vända till för att hämta allt i frysen och typ lite disk.
Funderar på om jag ska stanna i bromma ikväll...? För annars måste jag gå upp typ tidigt osv. -Menar jag måste packa har lixom en dag på mig och om jag åker dit på lördag så har jag ju inte ens en dag på mig
Hehe, #Ebbas problem...#

Jahapp, jo appropå rubriken!: Jag har hittat en sida på nätet med hur många gåtor som helst. Jag löser inte så många, utan på de flesta brukar jag titta på svaret (hade kanske kunnat lista ut fler än jag gör men har inget tålamod). Men jag tycker att det är intressant att kolla på lösningarna, för att någon har ju lixom suttit och skrivit dem :D
http://riddlenow.com/
.
Men nu ringer det <3
bye

hosthost...

Jag har sån grym hosta asså. Det käns som att det springer omkring nån och typ kittlar mig och sprutar sirap eller nåt i min lluftväg. Man bara roligt -.-.
Annars så har jag varit vaken ett tag och ätit frukost. Ellie badade med pappa, vilket såg ut att vara jättekallt = jag är glad att äntligen ha nån på min sida - det är kallt i poolen! ^^

Jag har upptäckt att internet här är super-segt, även fast det är samma som vi hade i lägenheten. Kewligt... Jag vet inte vad det är men det är ju typ dålig täckning här så den där internet-dosan-saken (nej, jag vet inte vad den heter.) kanske påverkas av det.
.
Vi har asmycket flugor här inne. Men även fjärilar, och de är ju inte störande men de försöker komma ut genom fönstrena. Jag tycker lite synd om dem - asså de lever i typ en vecka som fjärilar och så ska de vara fast, förgäves försökandes med att komma ut. Vad lär de ut i fjärilsskolan nuförtiden?! ;)
.
Det är lite molnigt men det ser ut som att solen kommer fram snart så jag ska väl gå ut och se hur kallt det är i poolen idag :P Nej, inte så - den är säkert jätteskön!
JAja <3

hörrnini

hola på er!
.
Nu har vi fixat internet i huset - som vi nu också har döpt till solberga förövrigt - så att nu sitter jag här och skriver :P
.
Igår var jag på sista "pirates of the caribbean" på bio med Elina, den var bra och typ inte lika rörig som de andra. Men ibland var den lite svår att hänga med i.
.
.
Den var iallafall bra och när den var klar så kollade vi runt lite i olika butiker och sen åkte vi till lägenheten (vägrar skriva "hem till" - måste lära mig nu) men det var ingen där så vi gick en sväng till kvistbacken och fick lite jordgubbar = hur gott som helst!
.
Efter ett tag med tokande där gick vi tillbaka till lägenheten, för då var -halvbror- Wilhelm och pappa där. Vi packade släpet och åkte ut hit :)
.
Jag fick nån slags "energidal-chock" och typ ville bara sova när vi kom fram. Men vi åt och sen tittade vi på en gammal film med Clint Eastwood som hette blood work
.
.
Ö ja, sen sovde vi
.
Idag har det varit jättevarmt och vi har badat :) Gustaf och Wilhelm nördar nåt spel å så-
.
Nu har vi tänt en brasa, och den ska jag gå och värma mig vid nu <3
:)

ojoj

Hemsk uppdatering - ebba knows...
-
Men nu är det ju faktiskt så här att vi håller på att flytta in och her inget internet ute i nya huset. Det är lite trist eftersom vi tillbringar våran tid där typ hela tiden. Men Anna ska flytta vårat abonemang typ snart så. 
Nu sitter jag hemma i en tom lägenhet. Det är bara de stora möblerna, typ bokhyllorna, som är kvar. Det är ju jättekonstigt, och jag skriver ju fortfarande hemma om här på skaldevägen... Det kommer nog att dröja innan berga blir riktigt så "hemma" som detta är.
.
Jag menar - på ett eller annat sätt - har jag ju bott här i 15 år och det känns så himla konstigt att bara flytta.

Det är jättekallt i poolen - men gustaf har badat som en toking ändå - och badrummen är felbyggda så vi kan inte duscha typ (bläk). Vi måste sätta på vattnet i "relaxrummet" (^^) för där finns en dusch.
.
Idag ska vi nog flytta med garderober också. Det är skoj för då kan jag börja packa upp också. Asså, jag har inte mycket grejjer men jag undrar lite hur jag ska få plats med allt!?

Igår blåste det jättemycket och typ ner genom skorstenen så att det tjöt. Det lät som nån stog och slog en hund typ - Usch!! - och så slog det i dörrarna till eldstaden så att det var typ jätteläskigt. Och pappa och Anna var lixom inte hemma heller. Möp
Men på kvällen eldade vi och det var jättemysigt :)

NU vet jag inte vad jag ska skriva mera - jo Imorgon ska jag på bio med Elina. Kewl!

Men hejdåDå

hmmmmmmm!

L8  om rubrik:
åk till gbg, det blir säkert jättekul!

Svar: Hmm, aah... Men nu har pappa och Anna fått nycklarna till huset så att vi kan typ börja flytta in imorgon. Och poolen lockar :P Waah


rubrik

tralalala

Hejsan! :)

Nu sitter jag och typ försöker äta upp det sista av min macka :P Gillar inte att äta frukost...

Kunde inte sova alls igår - tokmöpigt - så jag är typ t.r.ö.t.t. :\

Sitter och funderar på om jag ska följa med mamma och Anders till Göteborg i helgen. Annars blir det en massa packande istället... Men om jag ska det måste alla mina grejjer typ vara färdig-packade typ idag, eftersom vi börjar flytta in på måndag (då jag kommer hem)

a, men nu sitter mamma här och vill ha datorn <3


Här flätas det för fulla muggar :P

Hejsan!
.
Idag var det ju rätt fint väder här så vi åt brunch ute i solen. Sen gick Gustaf och jag till solvik och badade. På vägen dit var det jätte soligt och vi plockade en massa blåbär. Men när vi kom fram så kom det en massa moln. Inte kul.
.
Så vi var i vattnet - för där var det varmare än i luften - rätt länge innan vi gick upp och frös lite. Vi satt där i blåsten ett tag och bestämde oss för att gå hem.
.
Eftersom att pappa och Anna har ändrat sig om husköpet - igen - så skuttade jag hem till allt packande som väntade.
.
Sen har jag väl packat ihop alla mina kläder i en flytlåda. Det är konstigt att alla mina kläder där får plats i en och en halv flytlåda... Pappa och Gustaf skulle åka och köpa en skiva men blev borta typ aslänge och plötsligt kommer pappa hem och frågar typ "Men vad gör du här? Jag släppte av Gustaf hos mamma för länge sen"
Sen ringer G och säger att maten är klar och står på bordet. Och jag bara "men hallå..." ((till det här hör ju då att de sa att de skulle komma hem, så snäll som jag är väntade ju jag))
.
Men efter några portioner köttfärssås och spaghetti så blev Ebban gladare igen!! Och sen bokade vi (Gustaf, Linn och jag) biljetter till HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2 :D JIPPI!! sen satt vi och nördade massa bio-trailers och jag vill se "Bad teacher", "Baksmällan 2", "Poppers pingviner", "Something borrowed" och "Rio" - faktiskt den verkade fett söt. ^^
.
Tjaa... Och nu har vi sett på Wallander, fast den brittiska versionen och det är fett kul när de ska uttala alla svenska namn och städer/platser. :P Men nu har alla gått och lagt sig förutom jag och Linn
.
Hehe - jag flätar hennes hår i små flätor (och hon har mycket och tjockt hår!) och hon sitter här och skriver snällt precis vad jag säger åt henne att skriva, duktiga flicka. Hon hälsar Hejhej!! :)
.
Godnatt gott folk vi hörs :)

möpigt värre

Lycka är ett konstigt ting,
inget konkret - som, låt säga, en guldring.

Ibland har man all lycka i världen, men svalnar den finns plötsligt ingenting.
Något väcker den, det sker en förändring.

Det sticker till, som av en ilsken geting
Det man har måste hållas kvar - en sista kraftansträngning

Men med rätt valda ord kan det ske i en handvändning
-från inget till allting, igen

Haha, JAA

Miranda om Skooooowr!!!!:
Snyggaaaaaaaaah!!! Man vill bara ha de! :O <3

Svar: Jaa!!! Jag DÖWR!!! :D hehe <3

Skooooowr!!!!

((( Ha överseende med att de är tagna med telefonen och inte 'redigerade' för en viss Ebba är S.L.Ö <3 )))
.
.
<3
<3
<3
<3
<3
Maaaaah!! ♥♥♥♥♥

HELVETE

Ja, jag vet att det är fult att svära och allt sånt där. MEN FAN!!!

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAAAAN

Jag är så förbannad på det jävla elbolaget eller vad fan det är som har satt upp nån cancerframkallande jävla stolpe. Får se hur det blir med det där huset nu :(

JAG FÅR DAMPRYCK!

Så - HELVETE

:'(

Snart mot inspelning

Nu ska jag göra lunch snart för att klockan kvart i fyra ska jag vara på plats ute i ropsten för smink inför en inspelningskväll. Det ska bli roligt :)
.
Jag - som är bäst - somnade dock typ två igår så jag är lite Ebbazombie idag... Vilket inte var så smart alls, ibland önskar man att man hade en avstängningsknapp.......... Men jaja. Jag ska äta och sen åka :P
.
krömkröm
.
Här kommer lite bilder från igår som jag fixlade med när jag inte kunde sova:

18/19 juli 2011

19 juli 2011

19 juli 2011

Hemma!

Ja. Då var jag hemma. I lägenheten. Som fortfarande är hemma, tills på onsdag (nästa vecka) för då går första flyttlasset. OMG VAD SKUMT!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
!
Men nu ska jag duscha för jag känner att min fantasi och inspiration för att skriva intressanta inlägg kanske inte är precis på topp........ ;)

*tomt*

Hej där!     Jag sitter på tåget hem från stugan i Lidköping. Så utan internet/täckning har det inte blivit så mycket bloggande alls - i'm solly!     Jag har läst ut min bok!!! Och nästa kommer inte ut förrän i november - fatta att det är s.t.ö.r.i.g.t! ¡¡¡Möp asså!!! :O     Nu ska vi snart åka med tåget hem iaf och då får jag väl läsa en annan bok :O :)     I veckan ska vi börja packa ur lägenheten som galningar och på onsdag nästa vecka får vi börja flytta in!! Helt galet! ;) :)     Jeppsson, men jag skriver mera snart dårå! <3

Morning!


Tack! :)

Hejhej!

Fick en kommentar:
Natalie - Country music fan om JAAAAA!!!:
Vilken läcker blogg du har! :)
Och du skriver intressant för övrigt!

Ta hand om dig. Kram

Svar:
Tack så mycket!! Det är roligt att höra :)

Godnatt på er!

Hejsan
Nu har vi just tittat klart på "Dear John". Den var mycket bättre än jag trodde, inte sådär "puttinuttig" (Jag vet mitt ordförråd äger) -Men asså vad jag menar är att jag trodde den skulle vara typ förutsägbar, men den var rätt bra faktiskt. Och ganska sorglig.
-hon är så duktig

Annars idag har jag varit med Linn och Gustaf på Solvik. Vi sprang och sen hoppade vi i och badade. Eftersom det typ blåste och var jättekallt i luften så var vi osäkra på om vi skulle frysa ihjäl :P
Men det var mycket varmare i vattnet än på land - så när vi väl kom upp hade vi ingen lust att stanna på stranden utan åkte hem och åt köttbullar och makaroner. Det känns som att det var jättelängesen ^^
.
Taco-kväll ute i trädgården och sen film- och glassmys


Imorgon ska vi ut till "Berga22" - som huset typ heter - och skriva på nåt kontrakt. Tja, och sen är det bara att vänta på att de andra flyttar ut sina grejjer :D
.
Sen ska bästaste Elin -->http://linile.blogg.se/<-- sova här och vi ska ha det "GAL1" sköjj!
.
♥Men nu har pappa nått ca 50 000 "godnatt nu Ebba" så jag ska sova <3<3<3<3

JAAAAA!!!

Jaa!!! Vi "vann" budgivningen! :O :D Gud vad kul och fn vad skönt!
Men nu ska jag äta jordgubbar! <3<3<3<3<3<87648655426532516526543

Sollyyyyyyy

Hej! Jag är ledsen för ingen uppdatering på ett tag!
.
Jag har varit hos mamma och där blir det lixom inte lika mycket bloggande. Dessutom har jag en bra bok som tar upp typ all min tid ;)
maaaaaah!

Så, det var nån slags förklaring. I måndags gjorde vi typ ingenting. Tittade på tv, läste osv. Det var ju inte jättefint väder så det blev en innomhus och slödag.
.
Igår så var jag med pappa, Anna och Christine och kollade på ett hus i knivsta. Eller lååååååååååååååååååååångt utanför knivsta, men det hörde typ till knivsta kommun. Det var iallafall übermysigt, men det var det uppenbarligen fler som tyckte och det är full gång på budgivningen... :\
Mys-hus!! :)
.
Sen åkte vi hem och mamma, jag och Gustaf åkte till BrommaBlocks och mamma köpte lite saker till IPaden och en bluetooth-grejj som man kopplar till bilstereon - typ. Den var dyr och hon ångrade sig, men jag tycker den var rätt tuff. Det var roligt för man kunde prata i telefon och ha samtalet på högtalaren i bilen. ^^
.
Det började regna när vi åkte hem men mamma var fast besluten att vi skulle springa, så vi gjorde det. Solvik igen. Bara det att jag hade fått i mig två "vita" mackor och en glass typ på hela dagen så jag var inte jättePeppad.............. Typ efter 100 meter typ dog jag :P:P
.
Men ah, sen åkte vi hem och åt middag och tittade på morden i midsummer. -Som var typ fett blodig, men ok.
Idag sov jag till typ tolv - hehe - och sen har vi varit inne med pappa och tagit bilder o så till nya pass. Det blev äntligen gjort, bra (check) Så de ska hämtas ut nästa vecka, och jag är helt ok-nöjd med bilden! Men min namnteckning blev lite muppad eftersom jag inte kan skriva b, och har just 4 b i mitt namn ironiskt......

Nu så ska G och jag hem till mamma igen. Måste typ städa lite... Fast jag vet inte hur det kommer att gå eftersom jag har ju som sagt en bra bok som helt plötsligt bara hoppar på mig och tvingar mig att läsa den och bara slukar mig :O :P
.
hehe Godnatt eller så. Men jag kanske skriver en hälsning ikväll också ;)
.
hidå!!!

Å vad ska jag skriiiivaaa hääär?? :)

Tjenare!
Nuv har vi ätit middag. Var hungrig eftersom vi var ute och sprang på/vid/i solvik. Vi badade också sen, vilket var jätteskönt eftersom det började bli svalare i luften, men vattnet var fortfarande "varmt" myys
:
mimimimimiiiiip. Idag var kompis Malin här. Vi tänkte att vi skulle bada och vara utomhus lixom, men då började det bli moln och lite regn. Det var lite tråk, fast det blev bra eftersom vi bakade rabarberpaj istället :) Den blev väldigt god :D
:
Hon hade en inflammerad tå, så mamma tog genast fram doktorslådan och fixade lite med den. :P Vi fikade och sen tittade vi (Malin såg en liten del) på reprisen av sommarkrysset och Mmma, Anders o Gustaf var med i närbild en gång! En kameraman zoomade in mig och Gustaf en gång, men vi kom inte med i tv :o Kanske såg vi för tokiga ut helt enkelt :P
:
Nu sitter vi iallafall och tittar på "sommarpratarna". Det är en repris från förra året, jag såg inte så många men just det här programmet har jag sett....... :P möpigt ^^
:
Jamen hejdårå!! ;)

Hejsan!

Heeeeej!!!

Igår var jag på sommarkrysset med Mamma, Anders och Gustaf. vi kom hem rätt sent så det blev inget skrivande då.. T:R:Ö:T:T:

Det var Brolle, Kicki Danielsson och
 Irlands bidrag i eurovision.


Hela grönan var typ fullt av skrikande tjejer, och några hade tältat utanför grönan för att få bra platser. man bara okej..... Men de är bra! Så himla stojjiga på scen - heltokiga.
Det jag gillar är att man verkligen ser hur roligt de har, och hur mycket de njuter av att få stå på scen! Man vill nästan upp och vara med :PSen spelar det inte riktigt så stor roll hur de sjunger elr så, den energi de utstrålar är otrolig :D ;)

Iallafall så är det bra att ha kontakter här i världen - för en viss JAG fick autografer. Utan att ens behöva köa ;) :P




Äntligen hemma!

Hejzaaaan!! Nu är jag äntligen hemma och sitter och skriver från IPaden. Gustaf och jag åkte vid tjugo i två från Blomberg i Lidköping, och sen tillbringade vi hela vår dag på tåget typ... Det var inte så jätteroligt, men faktiskt inte så långtråkigt som jag hade väntat mig.
...När vi kom fram åkte G och jag till Danderyd, där vi blev upphämtade av Anders för att åka ut och äta middag hos Bibbi och Bengt (Anders föräldrar) därför att Bibbi fyllde/-er år idag. Där var vi ett tag, men nu är vi hemma!
...Just nu sitter vi och tittar på PGA-TOUR i golf. Det är väl lite haugnul - men ganska intressant när Anders eller mamma förklarar eller typ disskuterar slagen :P
...Igår skrev jag inget, men var åkte tåg från Varberg till Lidköping. Där mötte pappa mig och medan han gick och handlade gick jag in på systemet där jag smög på min farbror ett tag. Han blev lite störd av att det var någon som skulle titta på exakt samma viner som han, hehe.
... Vi köpte kopiösa mängder godis - och annat viktigt - och sen åkte vi till stugan för att möta Anna, min farbrors fru. Hon möttes av champagne och jordgubbar när hon klev av tåget.
Sen hade vi det mysigt och åt god mat osv. och massa godis, mehehe :D
...Imorgon ska vi på sommarkrysset och se JEDWARD!!! F1 QL hi hi
:) Kram och kyss på nosen ;) <333

tjolahopptjolahejtjolifej

random rubrik :P

Just nu har jag ätit frukost och tittat lite på tv ^^ Jag gjorde sylt igår som jag hade i filen!
 
Jag packade i ordning typ allt igår så att jag ska bara packa min pyjamas och sätta på mig kläder så är jag ganska klar. Det är lite tråkigt att åka hem tycker jag, men jag ska ju lixom inte ens hem... Så jag vet inte riktigt.

Kommer nog hem på fredag eller lördag. Det ska bli väldigt skönt att inte behöva "bo i en väska" ;)

Tåget går härifrån halv ett och sen ska jag byta i göteborg. -.- igen, vi ser hur det går :P

lalalalalalalalalala

Vetniva?! Jag har snaaaart läst ut min bok, och jag kommer att tjata om mina böcker tills jag får läsa nästa (som ligger hemma och väntar) Men hur ska jag klara mig? :O ;)

bye, c ya soon :P


HelloHello

Tjolahopp!
.
Igår skrev jag inget inlägg på kvällen (morfar tittade på "the tudors" på datorn)
Men M&Ms kompis Vivvi och hennes (dotters?) hund kom på morgonen för att typ lämna nycklar som hon hade medan M&M var i Bovall.
.
Sen ringde mammas kusin (mina sysslingar) - de är här med husvagn - och undrade om jag ville hänga med deras familj till campingen och bada i poolen där. Så jag satte på mig badkläder, packade handduken och åkte med dem.
Bias Stripe Triangle Bikinimin söta bikini :)

Det var väldigt roligt, de hade en peng som vi turades om att kasta och så skulle de andra hitta den och ta den först (lite svårt att förklara ;) ) Efter ett tag kom en till syssling också.
.
När det blev lite kallt att bada gick vi och spelade spel och fikade lite.
Uno-flash - Roligt men stressande :)
.
Men vi gick tillbaka till badet när vi hade värmt oss lite :D
M&M kom och de fick lite fika och sen åkte vi hem och köpte lite sallad och åt :P


Idag har jag gått på torget. Först var Morfar med, men han köpte en glass och gick hem :P Så mormor och jag promenerade runt lite till i staden.
.
Sen köpte vi min biljett till imorgon, så jag ska vidare till Lidköping. Nu är vi hemma och jag har ätit varmkorv - lithells, den är jättegod! Vi köpte en sladd som kopplade datorn till TVn och har tittat på bilder.
.
oooooch... jag ska väl packa ;) Har snart läst ut min bok :O :D
ah,,,, hejdå <3

tröttPlupp

Hellow! :)

Nu har jag ganska precis vaknat så att det är en trött plupp framför datorn nu :P

Jag är i varberg. Jag sov med öppet fönster så alla lastbilar och tåg som sätter igång på morgonen är möpiga.

Men mormor har hjälpt mig att få igång datorn (eller asså internet) så jag tänkte att jag kunde skriva en rad.

en rad, hejdå ha ha ha.......... ;)

Jahapp

Då har man suttit och skrivit ett fint litet inlägg om sin dag, men så laggar internet och det står att man måste ominstallera nåt kort i nätverksbasen ellerjagvetinte... Iallafall var ju det jätteroligt när internet bara typ la ner - och nu är jag trött och jag skriver från telefonen... Öö så att det blir inget om min dag :P men jag har mest städat och åkit bil (och ätit körsbär;) ) hejdåååå

Mer blommor!

Hejsan!

Idag väcktes jag av en irriterande fluga som har stört mig hela natten. -.- Men det var fint väder när jag kom upp, vilket är jättesköjj för att det skulle ha regnat som sjutton!

Imorgon åker jag med mormor och morfar till Varberg och är där med dem tills onsdag kanske. Så jag "packade" i ordning lite imorse.

Sen rensade jag och mormor lite i hennes ros-rabatt :) Finfint blevo det då.
3 juli 2011

Men det är sådär kvalmigt jättevarmt idag också så att man blir alldeles svettig bara man tittar ut :P

Iallafall så kom det en 'massa' människor på spontanbesök, och vi snackade ett tag. Efter det har jag sprungit runt med kameran ett tag i trädgården. Hittade en läskigt läskig gräshoppa som jag fotade bland annat. :)

3 juli 2011
3 juli 2011
3 juli 2011
3 juli 2011

Jaa... nu ska väl dagens bilder till fejjan ;):P

<3


så går det...

När man sätter en Ebba framför en dator med webcam :P:P

2 juli 2011helt ok jö
2 juli 2011
1 juli 2011från igår dock
2 juli 2011
2 juli 2011oj...

Jaa... som ni ser resulterar det genast i en massa, smått (väldigt) ocharmiga tok-bilder :P ;)


Tralalalaa

Väska "Retro" - Navy
Min nya väska ;)

Hehe, hittade inte de andra på nätet... Men jag kom precis in från att ha fotat en massa blommor i trädgården! ((se bilder nedan))

Annars har det inte hänt så mycket idag, mormor och jag var på en lång promenad med Svea och köpte en SvD inne i Bovall och så satte vi oss och åt varsin glass. :) göttgött! Även om det är molnigt och blåser är det så varmt att vi nästan ville bada! Så där fuktigt-jättevarmt ;)

Sen dess har jag varit hemma och läst!! Läser en spännande och bra bok, men den är på engelska så det går en aning jättesegt - nästan så jag blir lite frustrerad på mig själv... :O


Men här kommer lite blom-bilder :D
2 juli 2011
2 juli 2011
2 juli 2011
2 juli 2011
2 juli 2011

:) fler kommer upp på facebook


Smögen :D

Hej!

Idag har Mormor och jag varit på(eller i???) smögen! Vi började med att äta lunch - jag fick brottas lite med min räkbaguette men det var gott!

Efter det gick vi längs med bryggan och tittade i de små butikerna där! Mys. Jag köpte en tuff väska i en butik som typ var junkyard.se's butik.. Vi kollade runt lite till och gick in i en klädbutik med mycket olika söta grejjor!! Där provade jag en kjol och ett linne som var übersöta men ändå rätt tuffa och älskade mormor bestämde sig för att köpa dem till mig <3:D<3

Tjaa, sen började vi gå tillbaka och jag provade - och köpte - ett par (bad)shorts som var "väldigt fräsiga" ;)♥ Vi handlade och sen åkte vi hem. Det blev god lax till middag, och väldigt sööööta jordgubbar till efterrätt!

Det är oväntat fint väder eftersom det skulle ha regnat idag på eftermiddagen. Så nu sitter jag här och tittar på solnedgången :)

Bilder på mina fynd kanske kommer upp imorgon - för ebban är för lat för att gå och hämta dem och fota dem ^^
Ni får nöja er med dessa :P

1 juni 2011
1 juni 2011
1 juni 2011
1 juni 2011
1 juni 2011
1 juni 2011
man ser att solen har gått ner på de två sista :P

Godnatt <3