New look - vad tycks?

FÖRE:
30 juni 2011
Asså jag har ingen aning om vad jag har i pannan - spegelns fel!!

30 juni 2011
Här syns gamla färgen rätt bra.

30 juni 2011
öö, utomhus ;)

30 juni 2011
lol, vad många det blev...

30 juni 2011
Här sitter jag och ska slingas :D ((det är kunligt bröllop på lördag 16:30))

EFTER:
30 juni 2011
oj vad suddig... Men *tadaaaa*

30 juni 2011
Jaa... de är inte jättefina men man ser skillnaden iallafall :)

30 juni 2011
finfint?

30 juni 2011
hehe

30 juni 2011
Hejdå! ;)


Nyfriserad :)

Hejsan Hoppsan!

Nu är jag hemma från frisören! Jag slingade ljusare (skulle ha klippt mig också, men det blev inte så). Är öm i hårbotten nu ;) Men färgen blev bra! Man ser väldig skillnad nu när det är torrt, en ganska gul nyans. Man ser dock att i underhåret - där hon inte slingade - är det den gamla färgen.

Jag ska be mormor ta en bild! :)

Imorse var jag och Mormor nere och badade! Det var kallt,(20 grader) men skönt när man hade doppat sig!
Eller... Imorse och imorse - halv ett :P

Just nu är mormor och hämtar morfar på golfbanan och sen ska vi väl börja med maten snart - baconbiffar :D Svea ligger här och vilar sig lite och jag har ätit lite fil :) Snart kommer kanske ett inlägg med före- och efetrbilder oxo!

KrAm


Svar på kommentar:
Jenny
om
Vilken j*vla dag!! -.-:

Nej!!! Jäkla skitunge till hund! Vad vart det mer som hon tuggade sönder? Saknar henne massor, men kanske inte just denna destruktiva sida av henne! Kram


Svar: Haha, nej då resten klarade sig med bara nåt litet märke! Men jag tror att hon fick i sig en halv rulle tuggummi, eller så :O ;) Kram

Vilken j*vla dag!! -.-

Min dag idag började med att SJ såklart förstörde kommande timmar... De var 55 minuter sena att ens komma in på stationen. Sen åkte vi och var nästan vid göteborg när vi hamnade bakom ett pendeltåg och var tvunga att köra i dess hastighet ända in till stationen (jag satt på X2000 så att de skulle kört åtminstone dubbla hastigheten).


Vi kom in - allt som allt 63 minuter sena - och de sa åt oss att gå till kundcenter. Bara det att jag har varit inne på gbg-central 2-3 gånger i mitt liv typ , så där irrade jag runt ett tag. Och när jag kom dit så sa de att de inte kunde fixa några nya biljetter eftersom jag inte hade bokat något. ((Jag skulle åka med västtrafik och har västtrafikkort och det blir billigare med det än att köpa biljett)) Iallafall tog jag mig då till västtrafiks informationscentral och laddade mitt kort och fick en buss som jag skulle åka med.


Jaha tänker jag och går på den bussen. Vad jag inte vet är att vi var lite sena så att vi var fortfarande ute och åkte när vi skulle varit framme - och de ropar inte ut några stationer heller och trycker ingen stannar de inte - så jag trodde att jag hade åkt för långt och satt och försökte komma på vad jag skulle göra. Men mormor ringde och jag fick syn på en bro som jag tyckte att jag kände igen. "Yepp" sa hon "du är alldeles snart framme". Så jag kunde andas ut lite, men visste inte om min buss som jag skulle byta till skulle vänta på oss eftersom vi var sena.

Men den stod där och väntade! Så den gick jag på och åkte till Hallinden för att byta (igen) till en annan buss. På de tidigare bussarna tog jag med båda mina väskor ombord på bussen istället för att lägga dem i en av de där luckorna på sidan. Men så fick jag tydligen inte göra på den sista bussen. Vilket såklart resulterar i att jag 'glömmer' kvar den. (Förlåt för att det tydligen tar för lång tid att ge sin mormor en kram efter - vadå - ett halvår!?) Busschauffören var ju inte den trevligaste heller så han körde så fort han fick chansen -.-'


Så mormor och jag fick springa upp till stugan, sätta oss i bilen och jaga den dumma bussen. De hade kommit långt före så vi tänkte att vi åker till slutstationen och hoppas att vi tog en snabbare väg. Det gjorde vi, men när vi kom skulle bussen egentligen ha gått men just då var jag glad att den allra första bussen var sen eftersom de efter var tvugna att vänta in passagerarna.

Vi hade lite problem med luckan när vi skulle öppna den, och det blev ju inte bättre av att bussföraren satt och psykade oss från förarsätet med att skrika på oss...... Vad hände med "En busschaufför, En busschaufför, det e en man med glatt humör"?? Är iallafall glad att vi fick tag på väskan!


När vi kom hem igen så hade morfar värmt kycklingben i ugnen med potatissallad till. Det behövde jag verkligen eftersom jag hade ätit ett äpple till lunch ^^ Men när vi hade ätit så gick vi (morfar cyklade) in till Bovallstrand för att träffa mormor och morfars vänner från lidköping (Skantzes). De har båt så att vi satt på den och pratade och åt lite smågott :)


Vi gick hem igen och möttes av morfar som hade cyklat i förväg för att ta ut Svea - min morbrors hund - och han berrättade att hon hade blivit lite tokig och hade rivit ut en massa saker på golvet och tuggat på dem m.m. Mina saker.... Haha allt som varit i ytterfacket på min väska var massakrerat :P Mitt usb-minne med alla skoldokument var totalbitet, men funkade såpass att jag kunde ladda allt till ett annat minne (phew) och andra saker var lite döda ;) Men det viktigaste klarade sig -hoppas jag- :P :)
29 juni 2011 29 juni 2011

29 juni 2011 rawr <3

29 juni 2011 haha - dö råttan, dö

Så nu äntligen sitter jag här och skriver från en ny flashig dator - behövde inte oroa mig alltså ;)

29 juni 2011så snyggt jag fick med min header :P

Puss och godnattkram! ♥


Weei - nu drar man till Bovall!!

Nu ska jag snart åka från stationen - mot Bovallstrand!

Eller jag ska byta i gbg och därifrån åka till dingle och där hämtar mormor och morfar mig!
Sen stannar jag med dem i en vecka. Åker med dem till varberg på måndag.

Efter det ska jag nog till Lidköping igen och träffa mina kusiner som random skulle åka dit typ. Men vi får se ;)

Jag får se hur mycket bloggande det blir - vet inte hur datorn är i Bovall. Men iallafall kan jag börja använda telefonen igen på fredag..? (Den första iallafall) Så då kan det säkert bli några inlägg :)

Har med kameran också - så det kanske blir ett inlägg med en massa bilder :D

<3Kram!!


trött->sur->trööööööttt

möp
Jag är trött - sov ju typ inget.....
Så blir jag sur, speciellt på en busschufför och på andra saker
aja... hejdÅ typ <3

Bloggresponse?

öö ska se om detta funkar ;) ställ frågor :P

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Mahaha!!!!!! BILDER! ;)

28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
28 juni 2011
Hejdååååå

Vaken nuv!

TjenaMackarena!

Nu har jag ätit frukost och är trött... haha - vi tältade och somnade vid typ ett, och då var fåglarna redan igång -.-' Så jag låg och förbanade dem ett tag och vaknade typ några gånger av att det satt nån FÅGEL och dampade.....
Elin (vallin ;)) prata sömnen yao. Hehe
.
Sen kom det in en katt och ville vara med, typ la sig på mig. Men det var rätt mysigt (tills jag ville ligga på ett annat ätt och det blev lite svårt :P) När solen gick upp blev det ASvarmt inne i tältet och vi typ dog, så vi gav upp och gick in i huset :)
Så jag har väl sovit en sisådär 6-7 timmar -.- zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Men nu ska jag väl försöka jaga rätt på alla mina saker (jag är bäst på att hålla reda på mina grejjer asså...) och sen ta mig hemåt för att packa :)
babay ;)

Inlägg nummer 212

Yepp över 200 inlägg - det är ju lite sköjsigt :P
Kom på att jag inte skrivit nåt om min midsommarhelg typ men jag kan sammanfatta: (inte i ordning-bara massa ord ;) ) Varmkorv, film, promenad, färskpotatis, sillÅnubbe, mer varmkorv (nomnom), blommor, internetdamp :P, middag vid 23, midsommarstång, grillade marsmallows, MYS och massamassa som jag inte orkar skriva ;)
Fisen (Elise) har feber och hosta - känner mig fett skyldig här :o var ju sjuuuk först ju Men krya på dig chey!!! <3
Vad mer? Jagvetinte :P men kram iallafall ;)

Merp

~~för att jag aldrig vet vad jag ska ha för rubrik~~ ;)
I övrigt sitter jag och äter frukost (dricker te) och är sur för att man inte kan ladda upp bilder från telefonen till bloggen -.- det har ju varit lite bilagorna känns det som :o :P...... Men anyways; jag ska väl packa upp lite, men inte helt för jag tänkte åka till västkusten - Bovallstrand - på onsdag! MYS :)
_
öö och sen ska jag kolla vilken buss jag ska ta för att kunna invaRdera Elin. Såpp - det var väl det just nuv ;) bajjbajj

We are night animals ;)

Haha kollade chatten på Facebook och såg att //nästan//de flesta av mina kontakter var online - noteras att klockan är över ett. Men vad har man annars sommarlov till? Sova lääääänge och vara uppe hela nätterna - bara för att man KAN ;) :D
Och med de orden tackar jag för mig - för nu ska jag soooova! :) nattnatt! <3
P.s min lillebror snarkar -.-' D.s

SJ är försenade - förvånad? Nej

Jepp, jag sitter på tåget på väg hem från Lidköping. Men vetniva? Vi är försenade........
Den här gången var det dock inte SJs fel - typ - för det var några galningar som stod på spåret och typ var konstiga. A, jag vet inte men polisen var tydligen där :P
.
Men är 7kt glad att det finns WiFi ombord så att jag har kopplat upp Annas dator mot det och kan blogga ;)
.
Annars har jag tittat på "No strings attached" som var helt ok. Lite förutsägbar - men säg en film som inte är det :)

 

Annars sitter jag och kollar facebook lite och lyssnar på en låt som heter "Grace Cathedral Hill" = mysig låt som jag aldrig hört förut :D

Imorgon ska jag nog till en kompis och invardera deras hus - hehe. ->http://ellowws.blogg.se/index.html Hon länkade mig, här får du en länk tbx ;)

 

Bye


Tjolahopp!

Heeeeeeeeeej

Hehe, nu jag är hemma hos Annas föräldrar och får låna deras dator ett tag :D

I övrigt har jag bombat en kompis med sms och utklassat mina halvsyskon i kubb idag ;) Och ätit en Masssa tårta!!!!!!!!!!!

Dels för att det är midsommardagen men faktiskt så fyller PAPPA år idag!! Ganska sjukt att han blir 50 nästa år!

Men nu måste jag springa iväg - hejdå ;) skriver väl mer imorgon :D <3


Smart som bara jag kan vara...

Hehe japp... Jag har då lyckats att använda upp hela juni månads internet. För att med det abbonemanget jag har får jag "bara" 500mgb i månaden. Men man tycker ju att jag borde märkt nåt lixom...
...
Som tur är så är det ju bara 5 dagar kvar på juni ;) Men eftersom jag sitter i en stuga på kinnekulle så får det bli ett längre inlägg senare om min helg. För nu är klockar ett och jag är trött ^^ dessutom skriver jag från Gs telefon och han blir inte så glad om jag lånar den - men han sover... Men så det blir nog inget bloggade förrän kanske söndag -- annars måndag <33
Nu ska jag sova sött - och drömma om den jag ska gifta mig med(!) - ni har väl blommor under kudden?! ;) GODNATT :)

Sitter här på Kinnekulle :)

H.E.L.Å!! :)
:
Nu sitter jag i stugan på kinnekulle och myser! Vi kom hit vid runt halv sex och sen dess har vi grillat korv innomhus ^^ och sen marsmallows :D göttgött ;) och goda nyheter vi var bara en tio minuter-en kvart sena - tänka sig va...? :P
:
Gustaf och pappa diskuterar huruvida Gustaf är "död" för att pappa "sköt" honom med G's "vapen" - givande diskussion...... Ellie är allmänt Supergullig&Charmig <3<3 och Anna tittar på tv ;) å själv sitter jag och bloggar :)
men det är så svårt att komma på vad man ska skriva om man inte sitter vid datorn typ - eller asså Ö... Aa typ
:
Tänkte skriva igår - men pappa var inte hemma (så jag kunde inte göra som jag brukar - dvs brotta ner honom och kittla honom och låna hans dator) och på Annas dator höll vi på att ladda ner film så den var väldigt koncentrerad på bara det och lixom inte så medgörlig :P
:
jaa... Öö hmmm... Jag e trött :o wow?! ;) Har snart läst ut bok 5 i serien om "Nattens hus" (iaf - de böckerna jag håller på att läsa:) )känner att Gretel ~svenskalärare~kommer typ älska mig -.- hahah ;)
:
nemenuuu tror jag att jag ska typ sova :) Gick ju upp väääääldigt tidigt imorse :P hehe nej men Lilla Ebba är tröt!! :) nattnatt <3

och idag såg man en orch...

...neeee, heh, nu var jag dum... Han är säkert jättetrevlig - har bara haft lite otur. <3

Just nu har iallafall pappa lagt beslag på min telefon - eller han har haft den i ca 1.5 timmar. Inte mitt fel att han har tappat bort laddaren till sin telefon, så varför straffas jag?!?!?! Och alla mat är klar men han vägrar gå ur sitt älskade styrelsemöteeeeeee...............
Ah, som ni förstår har jag lite abstinens och dampar lite ^^ :P

Idag i övrigt så var vi (Pappa,Ellie,Anna,Christine&Jag) och kollade in ett gymnasium som C vill gå på. De hade sagt att de typ tog in många och att det var stor chans eftersom hon har så höga betyg. Men så kom vi dit och de typ skrattade oss i ansiktet och sa "jovisst ni kan ju lämna ansökan utifall att... haha skulle inte tro det va?!" - Så det va ju lite halvkuligt.......
´
Men vi åkte vidare och kollade på ett hus i närheten - och en lägenhet (övervåningen på en lada så det kändes inte som en lägenhet) Men jag vet inte... Jag kan inte säga att jag "föll" för något av dem. A&P är helt inställda på huset medan C(&G) är emot dem och för lägenheten. Men båda har ju sina för och nackdelar.

Nu avslutades pappas samtal... "tio minuter kvar" blev tillslut 46 minuter - jojo men det är ju inte så mycket skillnad. :O :P
´
Nu ska vi äta - äntligen!


sitter och dampar :P

Hallojasan!

Just nu sitter jag och typ dampar facebook, försöker chatta med en.viss.person som tydligen har viktigare saker att göra ;) Men annars så använder jag och några andra en status som chatt - många händelser till de andra typ ^^

Pappa är och köper glass!!! = NOMNOM! :D Han smsbombar lite smått också - så detta inlägget tar låååååång tid att skriva :P:P
Förövrigt har man überlånga lösnaglar som ska filas ner - vilket gör skrivandet mycket jobbigare -.- ;)

Så nu får det vara nog :P <3<3<3

GodnattOmViInte"Hörs" <3


Haha! Syns de...?

http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8402 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8366 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8374 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8375 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8402 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8423 http://www.brommaif.org/foto/picture.php?id=8429 nehe... Men ändå - haha! Från 2006

Nu är man äntligen hemma då :)

Jepp, då är jag i Sverige igen! (Efter vad som känndes som typ 75ååååår- hehe) Nu sitter vi och dricker te och myser!
!
Nemenuvet jag ju inte vad jag ska skriva :o heh, men Linn spelar Robot Unicorn Attack och skyller på mig när hon förlorar.... Hmmm inte snällt där hördu :P
Jag skriver från IPaden, den är rooooli att skriva med mehehe - asså nä... Nu är jag ju bara tråkig -.- hi hi bara fyller med kallprat ;) Men jag kan berätta att jag har rätt ont i mina höfter efter att ha gått omkring i Köpenhamn - fast det får det jö vara värt :) och så blablablablaaaaaaaaaa å sen HEJDÅ pussÅkram

Vetintevadjagskaskrivahär :P

HejsanSvejsan!
!
Igår gick vi på schtan på förmiddagen! Det var kul hehe Jag köpte en tröja på Abercrombie&Fitch! Nu får jag superanvända den så att liksom betalar tillbaka :P
!
På eftermiddagen sen så gick vi på Tivoli - Köpenhamns nöjespark! Det var väldigt roligt - och ibland lite läskigt ;)
Det roligaste var typ en tunnel som typ snurrade inne på "Lustiga huset" (ingenting jämfört med Grönans) hehe men där tokade vi ett tag. Neee sköjjade - det roligaste var... Bergochdalbanan Demonen eller DenKuligasteSomSnurradeOmkring - fast jag kommer inte ihåg vad den heter... Som Extreme på Grönan fast mer extrem :P. Den åkte vi mycket iallafall
När vi skulle gå köpte jag "Churros" med chokladsås = Supergott!!! Det är lite svårt att förklara vad det är men Linn beskriver: "Det är friterad deg med socker på - och så chokladsås då (säkert jättenyttigt:D)
!
Idag har vi inte gjort jättemycket, Anders syster och hennes kille och "hälsade på" (de bor i Skåne). Det var trevligt, vi åt lunch med dem efter lite shopping. Vi gick och kollade på "Den lilla sjöjungfrun" (en staty av en sjöjungfru som sitter på en sten långt från Kph centrum :P) Kollade också på drottningens högvakt... Ooooch sen filade vi... Oooooooooch seeeeeeen - amen ni fattar typ vi gick å sen stanna vi lite å sen vände vi hem. Då började det typ ösregna -.- :P
!
Nu tittar vi på Asterix & Obelix på danska Hihi och vi fattaringenting!! Men mammanÅandersen är nere och kollar om de kan ta med nån pizza upp på rummet (för vi bestämde oss för att inte äta middag men sen blev vi lite hungriga typ)
amen typ så - BAJBAJ<3

Kluuump :P

Eh, hej!! Eftersom jag är lat Å trött så orkar jag inte skriva in alla "koder" som behövs för att inte allt ska klumpa - så detta blir en inläggsklump ;) Jag har WiFi på rummet så det ser ut som om jag kommer att kunna skriva lite om vad jag hittar på på dagarna (hihi påpå) Idag när vi kom fram var inte vårat rum klart så vi lämnade väskorna och drog ut på stan. Säger bara en sak Abercrombie&Fitch...!!!!Vill ju ha en massa saker (speciellt en klänning som var fiiiin eller en thockiströjis) men det verkar som om inget jag vill ha ligger på någolunda... Nivet typ - pris - alla är ju inte svinrika... Men man planerar ju att bli!! ;) Det var iallafallmys och jag fick en GigantiG tårtbit :P Men den var jättegod!!!! :D Gick på Støget(?) och kikade lite - där ligger de vanliga : Gucci, Louis Vitton och H&M ;) (((Köpte faktiskt ett par mysisbyxor))) Å sen åt vi Gott italienskt! :D Fast fick springa hem i regnet ^^Nevetniva! Nu ska här allt borstas tänder... :) hur trist det än är :P

Danmark!!!;)

Tjobre typ:P
Just nu sitter Ebban å hennes familj på tunnelbanan (som i övrigt är helt terroriserad - det sitter porrbilder överallt) och ska åka till T-centralen. Eller nu är de framme och ska hoppsla av. De ska nämligen tiiiiiilll... Köpenhamn!! :D Kuligt va?!
~
Nu sitter hon allt på tåge'! Vagn 4 var det visst - precis vid bistron :) (( här ska nomnom:as ))
~
Wiihoo
 
~
amen -- vi hörs dårå!! Fast jag kanske inte kan skiva så mycket från utlandet ^^
<3

Heyyyyy

Hejsan svejsan! Hehe jag typ gick upp precis - vaknade iofs vid 10.15 elr nåt, men var för slö för att gå upp så har spelat spel på min telefon å sånt hihi.
Igår blev det inget skrivet, men jag låg i sängen och typ läste hela dagen och bara försökte bli frisk tills imorgon - då det bär av till Danmark!!!
Hehe jag har snart läst ut 4 böcker sen i tisdag/onsdags (eller nåt sånt)
Idag händer väl inget speciellt heller....... :) läsa bokeeeeeeen :P <3
<3bye

Hajjjjjjj!!!

Hej! :)
'
Just nu har vi precis ätit middag + efterrätt med Jocke, Tobias, Bibbi och Bengt! Jättegott, grillat!! :D 
'
Till efterrätt blev det gooood glass, fruktsallad och hallon&björnbär. Så nu är jag alldeles mätt! 
'
MEN... Jag är alldeles förkyld -.- Hostar som en tok typ och är snorig - duktigt. Fast iofs så trotsade jag det och åkte och shoppade med Linn och Gustaf i kista :P Kanske inte det bäzzta ^^
'
Köpte en bok, en tunika, en tröja och ett IPhone-fodral :) Linn köpte två tröjor och det gjorde Gustaf med - fast två saker till papi också.
'
Det var allt för just nu ;)
<3pösspöss<3

Förkyld; vad hände...?

Hey guys! Jag har lyckats bli förkyld -I SOMMARHETTAN...- man bara"duktigt..."
..
Idag har annars varit en typ städdag. Vaknade rätt sent och slöade lite ;) Men sen har jag röjt undan lite saker som låg på mitt golv,....,
Åvahettere Jo idag red jag på mitt nya stall för första gången. Det var nervöst och jag var lite lost och visste inte var alla saker skulle ligga osv, men det gick bra :P Jag fick en häst som nog inte riktigt såg någon anledning att gå mer än nödvändigt hehe.
Ridlektionen var ett riktigt träningspass :P Nja - men det var väääääldigt varmt och kvavt i ridhuset så man typ svettades som en gris :o ;)
'
Men nu har vi ätit god! middag och ska titta på film - Vampyrer suger. För er som inte vet så är det en (rolig!) film som driver med twilight serien. Kan faktiskt rekommendera den, man skrattar mycket! :D
godnatt <3<3<3<3
.
P.s Tack Hanna <3

Hej vänner! :)

Hej igen!
.
Nu sitter jag här bredvid Linn som dampar lite med sin IPhone4 (jag är ju inte avis alls.....;))
.
Hon vill inte köra MIG{frågespel} med mig!? Men... Jag ska inte säga nåt som har haft IPhone i över ett år - och kan fortfarande knappt slita mig :P Hon håller på att ordna i sina kontakter.
.
MAG är på fotboll, G spelar. Mamma hämtar oxo mina ridgrejer för imorgon är det premiär i ett nytt stall! = 7kt läskigt!! :O
.
Nu ska jag nog gå och sola eller nåt ;)
.
PussOkram

Vet inte vad som har hänt

Hallå, var har min header och bakgrund tagit vägen????? Det är ju bara vitt!
Tråk... Måste fixas :O :)
Yaya

Gå inte -

- kom tillbaka min vän
Fjärilarna har ej lagt sig än


Jag gjorde klart vår saft oxo, den blev JättegoD!

Idag slutade jag ju skolan, och det känns... jagvetinte.... Men som att det är helg och sen skola eller något. Jag hade på mig en limegrön klänning med en blå rand längst ner - typ :P och skorna från usa - orange med kilklack.

Vi sa hejdå till killarna i The Riddlers - fett sorgligt..! - och sen fick vi våra betyg och fick gå hem :D

kram


På väg till skolan

Då sitter jag här och skriver på väg till sista skoldagen. Det är väldigt, väldigt konstigt - jag menar nu har jag inte skola på 10 veckor men sen börjar jag i nian!!!! Det är skumt, jag känner mig inte så stor som jag alltid har tyckt att niorna är... Iofs är jag ju rätt liten :P
.
Idag åker Riddlers vidare på sin sommar-turné, till Helsingfors tror jag. Det är lite tråkigt för att det har varit en rolig vecka! Nu åker de, sen ses vi bara två dagar till i hela våra liv - är inte det lite sorgligt... Men typ alla tjejer är vän med dem på Facebook så deras startsidor kommer vara hälften på svenska typ ;)
.
Ojoj nu ska jag gå av pussÅkram

Grillkväll!! :D

8 juni 2011
Fullt som aldrig i klätterställningen!
8 juni 2011
Basket-killarna
8 juni 2011
:D
8 juni 2011
Ska den inte mot målet? ;)
8 juni 2011
Här kommer köttet ;)
8 juni 2011
Fotboll
8 juni 2011
:)
8 juni 2011
haha
8 juni 2011
Haiti Earthquake relief, Avon Old Farms

8 juni 2011
Freeway colaaaaaaaa
8 juni 2011
här håller man det fint och rent :P
8 juni 2011
Allsång
8 juni 2011
Gitarrsolo
8 juni 2011
starka killar bär in bordet
8 juni 2011
Ibrahimovic har börjat med basket ;)
8 juni 2011
:P
8 juni 2011
Hahaha (sorry P - it was just THE best)

8 juni 2011
Beatbox tävling

Så detta var några av alla bilder! :D

Nu är jag hemma från konserten

Idag var hela gänget på drottningholm. Först slog vi oss ner (alla 78 typ) på en gräsmatta framför det lilla caféet - men det var tydligen *förbjudet att beträda gräsmattan* hahahahaha. Men iallafall så gick vi vidare till kina slott där killarna tog en snabb runda i slottet och sen slog vi oss ner på gräset. Några spelade fotboll, volleyboll och kastade frisbee och andra solade, sjöng mm.
.
Sen gick några till kärsön för att bada och i grupper följde alla efter. Elina, Hanna och jag åkte istället hem till mig och jag hämtade mina konsertkläder. Till kyrkan bar det sen av.
.
Elina och jag gick till en grav kompisar som gick bort i tsunamin och satt där ett tag. Konserten var väldigt bra :D

Jag tycker att manskör är himla vackert alltsåååååå!!!! Jag tänkte spela in, för akustiken var väldigt bra - så det skulle ha blivit coolt(?) - men det blev inte så. :\ ;)
.
Snart kommer nog bilder från igår :D <3
9 juni 2011
Jag fattar ingenting! Jag hade en massa fina - var är de??? :(

haha


random :P

Think of me, forget me not

Acapella-gruppen sjunger första 'versen' och sen tillsammans med killarna i min+paralellklassen :D:D

Najz! :D

Idag var det ju - som sagt - dans på gården och en skön dag. men det känns som igår jag skrev :P *typ evigheter sen*

Men iallafall åkte vi in till skolan (jag mötte Elina) och när vi kom försökte de tända grillarna precis. Då var det väldigt varmt och typ ingen var hungrig :P

Men sen kom solen i skugga "bakom" skolan så då blev det lite kyligare. Vi åt och killarna i klassen och paralellklassen gick och spelade fotboll medan det blev allsång vid grillen med gitarr och allt ;)

Vår lärare behövde ta hem sin (sons) ipod-högtalare, så då gick alla vi till en park i närheten. lite mer än Halva gänget gick direkt ut på planen och fortsatte fotbollen men jag och de´andra satte oss på gräset och hade det bra :P

Nu har jag kommit hem och ska kolla igenom bilderna :D Det blev endel -hanna... <3 ;)
De kanske kommer upp senare, men datorn vill inte "hitta" kameran - kanske inte imorgon... <3


hjerta

 

Här kommer två andra bilder :P


Enjoying the absolutely beautiful city that is Stockholm! :D
http://avon-old-farms-riddlers.tumblr.com/


:)

Tack för fina kommentarer på bilderna :)
")
Idag hade jag sovmorgon till 9 och sen var det dans på gården ett tag och sen fick vi sluta :D så jag kom hem ganska nyligen och har lekt med vår nya IPad - som jag i övrigt skriver från nu ;) Hehe, egentligen är jag här för att kolla vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen..
")
Så det har varit en skön dag, även fast det har regnat lite. Klockan fyra ska jag åka in mot skolan igen för att ha någon slags grillfest med klassen och killarna från USA (det börjar fem)
Ja, men nu ska jag kolla klänning och sen gå hem till Anna :)
baybaybay! :p

Bilder från helgen! :)

4 maj 2011
Fin va?!

4 maj 2011
waaaaa

4 maj 2011
:)

4 maj 2011
Mazkrows

4 maj 2011
annan skärpa ;)

4 maj 2011
blommaaaaaaaa

4 maj 2011
Blyg... :)

4 maj 2011
Den dumma dumma nässlan som brände mig :O

Hejdå ;)

TröttÅglad

Nu har jag varit hemma ett tag och sovit lite ^^
.
Vi har tillbringat hela vår dag med den amerikanska kören i Aulan på skolan. Det var grymt varmt och alla typ dog - men vi hade roligt :)
Vi fick lära oss tre sånger av deras körledare Brian (som i övrigt gärna kan stanna och ersätta -hrm...- vissa andra :P) och de fick lära sig en låt av Östen.
På eftermidagen hade vi (de) tre konserter - klass ab, klass cd, klass ef - för år 7-9. Det var kul, men jag var rätt slut efteråt.
.
Såw.. Men snart ska jag äta för att ge mig av till ridningen.
Heydåw :D

Sådär!!

Nu ska ni se, ska jag nog komma igång ;)
.
Tåget hem från Lidköping var försenat en timme (så en timmes dampande på SJ) men sen åkte jag direkt ut till Nacka där Elina&Hanna mötte mig. Där sov jag sen med tokfisarna och tre killar från Amerika som är här på körresa.
Greetings from Sweden!
.
De var trevliga, men måste ha undrat om jag var riktigt frisk eftersom jag typ hade överenergi och 1) typ bara tramsa runt - och skrattade hela tiden 2)Jag typ försökte prata med dem och det gick ju sådär :P
.
Nu ska jag iallafall in till stan för att guida dem på skansen... (Tur att det fint väder iallafall :)) Men först ska jag väl äta något .. wellwell
.
KRÖÖÖÖÖÖM!!!!

NOOOOO

Nä vetniva!!!!!!!

Jag hade skrivit en fin dikt och nu är den borta! Snacka om att Ebba rä ARG
kan ju inte ens stava :P

NEJMEN
:mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad::mad::(


Du är ju sötast gulle!!

Tjenare ebbsan :) nu ska vi gå ner och borsta tänderna för det börjar närma sig läggdags!!! BAJSTRÅKIGT :( du ska ta sin fina lilla tandborste och borsta dina fina tänder, sen ska du lägga dig i din sköna säng och läsa din roliga bok som handlar om en rolig liten tjej!!!! Nu ska jag sjunga en liten natti song för dig!! :D 
~
Nonstop, center och plopp, kexchoklad är också gott :) Marabou är nummer 1 men nu så är jag mätt!!  Cola, fanta och sprite, socker är bra så varför light? :D handla på Harrys varje dag för då så blir jag glad!! <3
~
Nu har du sovit klart och vi sitter på tuben påväg hem! Vi är på fridhemsplan. Sedan blir det lite jordgubbar och te och sen ska du och jag ligga i din stora sköna säng och prata hela natten! Eftersom du ska åka roligt tåg imorgon så behöver inte du sova för du kan sova på tåget :) 
Nu bestämmer jag mig för att jag är klar och att du kan läsa det här lilla brevet, fast om du vill så kan du vänta tills du sitter på tåget och har det tråkigt <3 
~
Ps. Du får inte läsa det här förns julafton, OK??? 
~
Detta skrev Linn typ när hon hade lite tråkigt (olika tillfällen) - Puss darling, du är underbar <3

Juuuust deeeeeet!!!!

Mamman om Kommer inte att skriva på ett tag: bråklam - lång dag men "hände inte så mycket" du var ju o tränade - o städade åt Kängo - o sen var vi på stan på Smaka på Stockholm ... o åt glass på MackieD
JAJUUUSTDET!!!!!! Det var därför den var så lång! Men jag sover ju så dåligt så jag var väl i nåt töcken :P Det känns som det är fredag idag... <3 nattinattinattinatti

Kommer inte att skriva på ett tag

... Och har inte skrivit på ett tag heller ...
Men jag är ledsen för det! Jag orkar inte skriva från telefonen och har inte haft / kommer inte ha till måndag typ /dator.

Vad ska jag säga... Det är torsdag och Kristihimmelsfärd idag så att imorse tog Pappa, Anna, Ellie och jag (G=sjuk) tåget till Lidköping. Eller vi åkte till skövde och där skulle vi ha tagit en buss, men den var så full att Annas mamma kom och hämtade oss.
Med henne åkte vi och tittade på ett hus - som såg rätt fallfärdigt ut - som PA tydligen ville köpa för att pappa då skulle få mark att ställa upp ett vidkraftverk.

Efter det så åkte vi iallafall till stugan som vi får låna till på söndag för att packa ur bilen och kolla in den lite. När klockan var runt halv 6 åkte vi och åt middag hos Annas föräldrar. Jättegod lasagne - och rabarberpaj till efterrätt.

Igår var en lång dag! Men det hände inte så jättemycket. Vi hade vikarie på slöjden och jag fick inget gjort :P Efter skolan åkte jag hem och packade och städade.

Men vi såg på en bra film som hette/heter;) "HOLES" Den var både rolig och lite "allvarlig" och typ logisk (bra förklaring):P

 --------->rekommenderas!!